2016. nov. 19.

14.rész Utolsó tőrdöfés

"Ha csupán egyetlen napig veled lehetnék, ha csupán egyetlen napig foghatnám a kezedet"
 Ji Hei Min - nél keresve sem lehetett volna boldogabb lányt találni. A diplomája után, ügyvédi végzettséget megszerző lány néhány óra múlva hivatalosan is Kang Ji Woon felesége lesz. A lány boldogsága határtalan volt. Legjobb barátnője, Sora készítette őt fel.
- Sora olyan boldog vagyok és annyira örülök, hogy te is elmondhatod ezt magadról!
- Igen valóban, mióta Kwan Jun meg én hivatalosan is egy pár vagyunk, az életemben minden csupa boldogság. Egyelőre még tervezünk előre semmit sem, majd meglátjuk mit hoz az élet.
- Nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön. Figyelj nem baj, ha most egy kicsit egyedül akarok lenni? Tudod gondolkodni meg ilyesmi.
- Nem dehogyis. Én addig megnézem a bátyámat, hogyan áll. Még beszélünk sok szerencsét kislány! - megölelték egymást, majd Sora távozott a szobából. Hei Min egyedül maradt, ahogyan azt akarta. Végigsimította a kezét a csipkés anyagon, ami végigfutott a ruháján, kicsit játszadozott a hajával és nagyokat kacagott. Már régen elképzelte milyen lesz az esküvője.
- Még mindig neked a legszebb a nevetésed! - Hei Min mosolya az arcára fagyott, ahogy meghallotta a hangot... A hangot, amiről azt hitte soha többé nem hallhatja.
- Jeon Guk! - sóhajtott fel a lány, majd szembefordult a fiúval. Alaposan végigmérte és megjegyezte magának, hogy a fiú az elmúlt egy évben igencsak megférfiasodott. A vörös haját is hanyagolta, inkább feketére váltott, amitől az arca még férfiasabb lett. Egyszerű fekete inget viselt, aminek a felső gombjait szándékosan nem gombolta be, így a lánynak első számú látvány nyílt a fiú mellkasára.
- Nem gondoltam volna, hogy képes leszel férjhez menni! Mikor utoljára találkoztunk, még szó sem volt esküvőről.
- Kérlek ne csináld ezt! Én hozzá megyek Ji Woon - hoz és boldog leszek vele.
- Ezt akarod bemesélni magadnak? Már nem emlékszel milyen jó volt az együttlét velem? - Jeon Guk, hogy nyomatékosítsa magát, gyengéden cirógatni kezdte a lány arcát, mire Hei Min akár egy kölyök kismacska dorombolni kezdett. Tudta, hogy a fiú ezt akarta elérni, de nem parancsolhatott az ösztöneinek.
- Nem kéne itt lenned!
- Ahogyan neked sem. Hei Min gyere el velem. Bárhova elviszlek ahova csak akarod, csak gyere velem.
- Nem nem jó ötlet. Én férjhez megyek és ezt már eldöntöttem.
- Rendben van. De csak akkor megyek el, ha te mondod, hogy menjek el. Addig nem mozdulok, amíg el nem küldesz innen. Elég bátor vagy hozzá Ji Hei Min? - Hei Min jól tudta, hogy képtelen lenne elküldeni a fiút.
- Tudod, hogy az nem menne. Ezért kell magadtól elmenned. Ugye nem akarod, hogy olyat tegyek amit nem szeretnék?
- Tedd meg! Legyél újra a vadmacskám, mint aznap este! Annyira kívánlak, hogy legszívesebben most rád másznék. Ezért kell velem jönnöd! Tudom, hogy te is legalább annyira kívánsz engem, mint én téged!
- De mi lesz így Ji Woon - nal? Nagyon szomorú lesz és hibásnak fogom magamat érezni!
- Ne gondolj erre. Gondolj saját magadra! - He Min bólintott egyet, majd letépte a fátylát és a fiú segítségével, az ablakon keresztül távoztak. Hei Min tudta jól, hogy innen már nincs visszaút, de őt már csak a Jeon Guk iránt érzett vonzalma irányította semmi más.
****
Kang Sora idegesen várta barátnőjét. Rossz előérzet gyötörte. Csak remélni tudta, hogy Hei Min el fog jönni.
- Ne idegeskedj minden rendben lesz! - búgta a fülébe Kwan Jun, amitől Sora jobb kedvre derült.
- Ha ezt tovább csinálod nem fogok tudni megállni, úgyhogy ezt tartogasd estére! - mosolyodott el a lány, majd egy csókot nyomott a fiú szájára.
- Megpróbálom, de ez a ruha annyira szexin áll rajtad! - a kezeit végigsimította a lány vonalán, amitől Sora - ból kitört a nevetés. Azonban ez a nevetés alább maradt, mikor megkapta a barátnője üzenetét, miszerint mondja le az esküvőt, ő ugyanis már Amerika felé tart Jeon - Guk - al az oldalán. Sora idegesen a földhöz vágta a mobilját.
- Bébi mi történt? - kérdezte Kwan Jun, majd megsimogatta a lány vállát.
- Guk megtalálta és most kéz a kézben andalognak Amerika felé.
- Micsoda? Megyek és felhívom azt a hülye kölyköt! - Kwan Jun dühösen előkapta a mobilját, de Sora csendre intette.
- Túl késő. Hei Min már nem fog tisztán gondolkodni. Mégis, hogyan magyarázzam meg a bátyámnak, hogy a menyasszonya épp most lépett le egy másik pasival?
- Tessék? - kérdezte a háta mögött egy hang és tudta, hogy ki az.
- Sajnálom! - motyogta, majd gyengéden megfogta a lány kezét.
- Kivel lépett le? - kérdezte feszülten Ji Woon.
- Az már úgysem fontos. Sajnálom bátyus. Nagyot csalódtam Hei Min - ben. Nem gondoltam volna, hogy képes ilyenre.
- Ha visszajön beszélni akarok vele! Hazamegyek és otthon megvárom. Te mond meg neki, hogy komolyan el kell beszélgetnünk! - Ji Woon hátat fordított, Sora pedig nézte a bátya távolodó alakját. Tudta, hogy nem lesz könnyű neki felfognia a dolgokat, de remélte, hogy egyszer meg fogja majd emészteni.

2 megjegyzés:

  1. Most ezt nem értem. Ez a Hei Min megbolondult? Miért lépett le a saját esküvőjéről? Nem tudtam, hogy egyáltalán volt közöttük JungKook-kal valami. De ezek szerint igen. És ilyen komoly? Kook megjelenik az esküvőn, szépen néz rá és úgymond elcsábítja, hogy szökjenek el? Ez azért nem szép dolog. Ha szereti Ji Woon-t, akkor nem megy el Kook-kal, ha meg Kook-ot szereti, nem megy hozzá Ji Woon-hoz. Ezek alapján most melyik van? Oké, hogy nem tud neki ellenállni, ki tudna :D
    KwanJun/Jimin és SoRa együtt, egy pár :D Ez kellett a lelkemnek, igen. Az első perctől ebben reménykedtem, hogy ők valahogy mégis egymás mellett kötnek majd ki. A múlt nem válik meg nem történtté, ha SoRa nem emlékszik, a fiú igen, és ők egymásnak rendeltettek :D
    Szegény Ji Woon, faképnél hagyni az esküvőjén, sajnálom őt. Rendes fiú, nem ezt érdemelte. Még abban reménykedik, hogy Hei Min visszajön hozzá? Nem hiszem. Nehéz lesz ezen túl esni, de majd az idő mindent begyógyít.
    És már csak az utolsó rész? Vajon hogyan zárul KwanJun/Jimin és SoRa története? Remélem, hogy boldogan :D És Hei Min? Megtalálja a végső boldogságot JungKook oldalán, vagy csak hirtelen fellángolás volt, és visszajön Ji Woon-hoz, bocsánatáért esedezve?
    Nagyon várom, és egyben sajnálom, hogy véget fog érni :D 

    VálaszTörlés
  2. Hálát adok a jó égnek, amiért az igazi JK egy cukorborsó, és nem csinálna soha ilyet. A barátosnő meg hülye. Simán hülye. Hogy lehet ennyire reménytelenül vak.

    VálaszTörlés

Szablon