2016. nov. 20.

15.rész Minden jó ha jó a vége (Befejező rész)

Egy év telt el a balul sikerült esküvő után és úgy tűnt az élet kezd visszaállni a normális kerékvágásba. Ji Woon, még mindig nem tette túl magát teljesen az áruláson, de Sora rávette, hogy járjon társaságba és ismerkedjen hozzávaló nőkkel és úgy tűnik ez be is vált, hiszen alig két hónapja alkot egy párt kórháza egyik ápolónőjével Irene - vel. Az amerikai származású koreai lány hamar az ujja köré csavarta a jóképű doktort. Hei Min úgy döntött, hogy végleg kiköltözik Amerikába Jeon - Guk - al együtt, akik szintén egy párt alkottak. Ráadásul, néhány hét múlva megszületik a közös gyermekük egy kislány. Ennek örömére hazalátogattak, hogy Szöulban születhessen meg a kislány. A csapat székhelyüket visszahelyezték Szöulba, ugyanis Kwan Jun - t szólította a munka így Sora is vele tartott édesanyja és húga társaságában. Sora számára boldogságot jelentett, hogy szülei úgy döntöttek adnak maguknak még egy esélyt, ezért a család újraegyesült. Sora azonban úgy döntött, hogy végre a saját lábára áll, ezért ideiglenesen Egy albérletben lakik. Noha Kwan Jun ezerszer kérte meg a lányt, ő mégsem akar még összeköltözést. Ennek ellenére, viszont sokszor járnak át a másikhoz, ez a nap is egy ilyen nap volt. A két fiatal Sora lakásán próbálták kipihenni az előző nap fáradalmait.
- Azt hiszem kezdem megszokni, hogy mindennap idejárok hozzád! - Kwan Jun megcirógatta a lány arcát, mire Sora ösztönösen dorombolni kezdett.
- Én meg imádom, hogy ilyen vadállat vagy az ágyban. Mindig is tudtam, hogy szexi vagy, de azt nem hogy ilyeneket tudsz! - nevetett Sora, majd apró puszikkal halmozta el a fiú mellkasát.
- Remélem nem készültél ma semmilyen programmal, ugyanis velem lesz találkozód méghozzá este. Lesz egy kis meglepetésem.
- Szeretem a meglepetéseket! Főleg ha te is benne vagy! - kacsintott Sora és magára kapta a köntösét, amit szorosan megkötött.
- Ennyire szégyenlős vagy? - hiszen egész éjszaka a testedet figyeltem, akkor még nem voltál ilyen prűd.
- Csak fázok és nem fogom mutogatni neked egész nap a melleimet, legeltetted már rajtuk a szemed épp elégszer! - duzzogott a lány, majd elindult, hogy reggelit készítsen. Kwan Jun is felöltözött, majd elindult munkába. Sora közben azon gondolkodott, mégis mit fog felvenni az estére. Kwan Junt ismerve, biztosan elfogja várni, hogy csinos és szexi legyen. Erre tökéletesen megfelelt, a világoskék hátul semmit sem takaró selyemruhája. Mielőtt felvette volna, áthívta barátnőjét, hogy ne legyen egyedül. Hei Min meg is érkezett, azonban nem egyedül Jeon Guk is vele tartott.
- Őt miért hoztad? - kérdezte Sora bosszúsan.
- Jönni akart. Azt mondta, hogy nem akarja, hogy pasik fogdossanak főleg így, hogy az ő gyerekét várom. Ugye nem haragszol rám Sora?
- Kellene, de nem tudok. Még szerencse, hogy Ji Woon talált magának egy lányt, különben nem hívtalak volna ide téged. Tényleg mennyi idő van még a szülésig?
- Az orvos azt mondta, hogy bármelyik nap megszülhetek. Guk egész állónap a nyakamba liheg, hogy mikor szülök már meg.
- Talán akkora nagy baj, ha érdekel hogy születik egy gyereket? - kérdezte meglepetten és felhúzta a szemöldökét. Jeon Guk mindig is kíváncsi fiú volt. Babaarcáról senki nem hitte volna el, hogy már egy 23 éves fiatal férfi áll előtte. Ő ezt szerette kihasználni. Az órák egyre gyorsabban pörögtek. Sora kicsinosította magát barátnője segítségével és készen állt, hogy Kwan Jun eljöjjön érte. Azonban nem számolt azzal, hogy Hei Min - nél bizony beindult a szülés.
- Azt hiszem elfolyt a magzatvíz! - kiáltott Hei Min, mire Jeon Guk és Sora, meglátták a tócsát a lány alatt.
- Oké most baj van! - motyogta Jeon Guk, mire Sora kérdőn nézett rá.
- Mégis mit csináltál Guk? - sziszegte a lány a fogai között.
- Nem hoztunk kocsit mert gyalog akartunk jönni. Szóval készíts elő mindent ami egy szüléshez kell, ugyanis ha a drága haverom nem ér ide 10 percen belül, akkor neked kell levezetned a szülést Sora
- Ez is csak velem történhetett meg! - Sora villámgyorsan küldött egy üzenetet barátjának, hogy siessen ahogy csak tud. Szerencsére a srác valóban hamar odaért.
- Mi történt kicsim? - rontott be az ajtón és meglátta a jajgató Hei Min - t.
- Ez történt! - sóhajtott a lány - Be tudnánk vinni őket a kórházba? A hülye haverod nem hozott kocsit és nem tudnak bemenni.
- Rendben van, de siessünk nehogy a kocsiban szüljön meg! - Jeon Guk a karjába kapta a lányt és már indultak is. Szerencsére hamar megérkeztek, Jeon Guk és Hei Min pedig bementek a szülőszobába.
- Remélem nem lesz semmi baja Hei Min - nek és a babának! - szomorkodott Sora és Kwan Jun mellkasára hajtotta a fejét.
- Úgy tűnik az este pocsékolás volt! - sóhajtott a fiú, majd a falat kezdte el bámulni.
- Ennyire komoly dologról lett volna szó?
- A kezdetet akartam megkérni, de most már teljesen felesleges. Köszönd a barátnődnek! - Kwan Jun elindult kifelé, de Sora mondata megállásra késztette.
- Azt hiszem terhes vagyok! - Kwan Jun hátratekintett, majd tágra nyílt szemekkel nézett a lányra - Vagyis mostanában sokszor voltam rosszul és késik is már egy hetet! - suttogta a lány, mire Kwan Jun odasietett hozzá, majd a karjába zárta a lányt.
- Kisbabám! - suttogta Kwan Jun, miközben a lány hasát kezdte el simogatni.
- Ez még nem biztos, de nagy a valószínűsége! Ugye nem fogsz magamra hagyni?
- Soha nem tudnálak magadra hagyni. Öt évet küzdöttem érted, már nem fogok meghátrálni! - Kwan Jun előkapott a zsebéből egy apró vörös dobozt, majd féltérdre ereszkedett Sora előtt. - Tudod már egyszer megkértem a kezdet, de megteszem újra. Kang Sora hozzám jössz feleségül?
- A legnagyobb örömmel! - Sora szája mosolyra húzódott, Kwan Jun pedig az ujjára húzta a gyűrűt. Mielőtt azonban megcsókolták volna egymást, Jeon Guk rohant ki az ajtón, az arcáról pedig sütött a boldogság.
- Megszületett? - kérdezte Sora, mire Jeon Guk csak boldogan bólintott.
- Haver úgy tűnik nem csak neked kell a közeljövőben két embert eltartanod! - mutatott Kwan Jun Sora hasára, mire a fiatalabb fiú elnevette magát.
- Szóval már te is? Bár ezen nem is csodálkozom annyit henteregtetek az elmúlt néhány hónapban, hogy csak idők kérdése volt! - mindhárman felnevettek, majd bementek a kórterembe, ahol Hei Min volt, a kicsi Haeseal - al együtt. Jeon Guk választotta neki a napsugár nevet. Sora és Kwan Jun neki is elújságolták a terhességet, Hei Min peig már azon gondolkodott, ha fiú lesz akkor neki szánja majd a lányát. A négy fiatal élete visszatért a rendes kerékvágásba és mind a négyen megkapták a boldog befejezést, hisz ahogyan a mondás is tartja: Minden jó, ha a vége jó!

2 megjegyzés:

  1. Ajj, nagyon-nagyon tetszett ez a befejezés :D :D :D
    Szóval HeiMin és JeonGuk szerelme erős alapokon nyugszik, együtt maradtak és még egy baba is megpecsételi a szerelmüket. Ez akkor így rendben is van.
    JiWoon bár még mindig megbántott és fáj, hogy elhagyták, de szerencsére hallgatott a húgára és nem zárkózott be egymagába. Meg is találta párját, és remélhetőleg idővel komolyra fordul a kapcsolatuk. JiWoon megérdemelné a boldogságot :D
    Sora, hogy a fenébe tudod megtagadni KwanJun-tól, hogy veled együtt éljen? Nincs is attól jobb pedig, ha együtt fekszik, együtt kel azzal, akit szeret. Mindig együtt, a közös élet ezzel kezdődik. Szóval KwanJun vadállat az ágyban? A mindenségit ! :D
    Így is van ez rendjén, hogy Sora nem haragszik HeiMin-re, hiszen a barátnője, aki csak a szívére hallgatott és nem bánta meg. Még jó, hogy időben beértek a kórházba, ha már megindult a szülés. JeonGuk hogy aggódik már. És apás szülés? Ez igen, gratulálok Guk! :D
    KwanJun, ne legyél már ilyen utálatos, hogy pukkadozva ott hagyod Sora-t. Mi az, hogy pocsékolás volt az este? Hisz hosszú még ….. De ezt így ….. nem lehet. Mi az, hogy a kezedet akartam megkérni, de most már teljesen felesleges? Képes lett volna otthagyni a lányt? De …. elhangzott a bűvös szó, és visszajött :D Máris milyen gyengéd Sora-hoz, pedig talán épp, hogy terhes. Nagyon megható volt a reakciója :D És abban igaza van, öt évet küzdött a lányért, miért is hátrálna meg? Ugye, csak nem pocsékolás ez az este, hiszen a kórházban is meg lehet kérni a szerelmed kezét. Másodszor. Mert öt éve már ugye megkérte és akkor igent mondott. Mint ahogy most is :D
    Nos, nagyon örülök, hogy ilyen véget ért a történet. Hidd el, sokkal jobb ez így, mint ahogy tervezted eredetileg :D Szerettem olvasni, és sajnálom, hogy véget ér. De valaminek a vége egy újnak a kezdete. Ugye? Hiszen jön a következő történet, amit nagyon várok már. :D

    VálaszTörlés
  2. Azért na, szívmelengető vége volt. :)

    VálaszTörlés

Szablon